tisdag 17 november 2009

Det blev...

...en natt på akuten i natt...Oliver fick ordentlig krupphosta och hade jättesvårt att få igång andningen ordentligt igen. Han har ju haft det förut så vi kände igen det..men det var värre den här gången och på sjukvårdsupplysningen tyckte dom att det bara var att åka in direkt. Så tre timmar, lite kortison och inhalation senare...var vi hemma kl 04.00. Blev inte mycket sömn denna natt, men Oliver var jätteduktig. Nu mår han som tur är bättre, om än lite gnällig, men det kan man ju förstå.

Min Lördagskväll som jag sett fram emot så mycket , slutade också i magplask. En regnskur precis när vi kom till Ekenäs julmarknad, ställde till det då. Och en rejäl migränatack med allt vad det innebär förstörde kvällen. Bara att åka hem och sova vid 22.30. Muntert, verkligen.


Stor kille sitter själv vid bordet...
Det ska läras i tid, dammsugaren är en uppskattad maskin...
Tuppkam! som jag längtat efter att kunna snygga till honom efter badet ;) (för somliga ser den kanske lite fjuttig ut, men jag tycker den är stooor ;))

..vet inte om denna bild behöver någon kommentar ens än gång....döm själva.....

3 kommentarer:

Anonym sa...

Inget roligt för er att åka till akuten. Men det är bra att allt är bra igen. Massa kramar från oss Camilla och Tea (Marcus får vara med på ett hörn oxå) =)

Elin sa...

Stackars liten, så otäckt att ha svårt att andas. Varför får han så? Är han förkyld?
Tack för din kommentar, blir peppad av fina kommentarer!
Hejja gärna på mig i fortsättningen oxå, för det lär behövas om man redan "fuskat" på dag två. Läs i bloggen så förstår du :)
KRAM Elin

Carro sa...

Nej vad läskigt!! Hoppas han mår bättre nu!! Kram till er!