lördag 27 mars 2010

Söta svinen!!

...Syrrans marsvin har fått ungar...igen..Det började med två, sen blev dom fyra...och innan elin hann skilja dom åt hade pappan gjort mamman på smällen igen, och den här gången var det 4 små godingar som tittade ut...så nu har hon 8 skrikande monster i sin lägenhet ;).Dom är ju så himla söta när dom är sådär små!! Vi har bestämt att vi ska ta två stycken av dom nu när vi ska flytta,  då har vi ju plats för husdjur igen! Oliver har redan bestämt vad dom ska heta, jag frågade honom helt enkelt Vad heter den? och den ena svarade han Pipip, och den andra Sossi...så så får det bli!!


Idag ska vi på Massa mässor i Stadium arena med syster, Rickard, Björn och Sara och sen blir det lite mat och vin tror jag. Ikväll 20.30 ska man ju släcka ner för Earth hour, få se om vi sitter här alla sju och myser i mörkret då . Hur gör ni? släcker ni ner eller struntar ni i det??

Alla snyggingar på rad!!


 Sossi och Pipip



Såhär små är dom


 Oliver kappar siint.....



..Snygging i pappas kepa ;)

2 kommentarer:

Älskade ängel sa...

Hihih så söt han är Oliver.. Kan det vara mig han tänker på( Sossi )
Skojja bara ;) Hur är det annars då mår ni bra? måste ses snart..kram

Carro sa...

Så söta, fina namn dom fick :) Nää,e ska nog inte släcka, då somnar jag nog i soffan, det är svårt ändå o hålla mej vaken på kvällarna! Kram