onsdag 17 mars 2010

Nu är...

...allt påskrivet och klart! Förhoppningsvis får vi nycklarna till huset redan 1a april, då kan renoveringen börja!! har måååånga planer för inredningen och trädgård och allt...vad härligt det ska bli!!!

Våren är på G också vänner! känner ni det? jag känner mig sådär härligt nykär och lycklig som man bara gör när solen är framme efter en bister vinter, hoppas att det blir en underbar sommar med bara!

Nu är det snart dags för validering med, jag kommer att vara på ett äldreboende i ca 6 veckor, spännande och lite läskigt att pröva något helt nytt, men det är nu fantastiskt nyttigt tror jag! Alla borde få chansen att röra på sig lite inom arbetslivet, antingen för att uppskatta det man redan har, eller för att hitta något annat som kanske passar bättre.

Idag blir det Busfabriken med Vincent och Carolin, vi har försökt ses 10 ggr ca , men det har alltid kommit något emellan, så nu håller vi tummarna för att det går i lås! Har en känsla av att vi har MYYYCKET att prata om ;)
Kram alla vänner!!!!

Första strömmen rundan för i år!!



Denna gång delade Oliver med sig av brödet till "pippin", sist åt han ju mest själv.


Det var SÅÅÅ roligt!!!


Första tjuv tjiken inuti huset ,på övervåningen, allt detta ska målas vitt, och golven under korkmattan ska antagligen slipas....


..kakelugnen....tapeten ska INTE vara snorgrön när vi är klara ;)

Inga kommentarer: