lördag 18 juli 2009

Far...

...och flänger varje dag nu! Av den anledningen blir det inte så mycket skrivet just nu! Vi har varit ute med båten på Esterön, umgåtts med vänner nästan varje kväll, så som det ska vara på sommaren;) Nu börjar dock Jimmy snart jobba så nu återgår allt så smått till det vanliga.
Oliver har förresten gått sina första steg nu!! Han är lite rädd och försiktig, men rätt va det är glömmer han bort det ( oftast när det finns mat i närheten ;) och ter ett par stapplande steg!
Han har även fått låna en Lära gå vagn av snälla Vicky och Engla, och den är klar favorit! han springer omkring som en liten gubbe med rullator här hemma, ser jätte festligt ut!! Han har dock mycket egna ideér om hur man kan anväda vagnen med....kissa i den...lägga blöjor i...köra den bakofram...stå i den...ja...kreativiteten är det inget fel på!

Esterön, helt övergivet nu, perfekt att gå i land där med båten
Bus i badet
Nu lite vagnbilder.....



Här glömmer han bort att han inte kan stå/gå....

1 kommentar:

Carro sa...

Duktiga Oliver då!! Snart springer han omkring o busar :) Vincent vill oxå gå nu för det mesta, med min hjälp såklart o jag tror verkligen han hoppar över krypandet. Vi har lite semester nu ett tag o kommer nog åka i väg nån stanns förhoppningsvis, men sen får vi ta o träffas igen! Ha det bra så länge!! Kram från oss!